Zahradní ratanové sedací soupravy

Sort by
Cena
Kategorie
Color
Material
  1. 14 029 Kč
    UVP
    (88)
  2. 13 999 Kč
    UVP 25 749 Kč
    (85)
  3. 10 309 Kč
    UVP 23 849 Kč
    (92)
  4. 6 549 Kč
    UVP 16 259 Kč
    (88)
  5. 10 899 Kč
    UVP 24 389 Kč
    (82)
  6. 13 869 Kč
    UVP 29 819 Kč
    (87)

Zahradní ratanové sedací soupravy: Změňte terasu na venkovní obývací pokoj

Stylový obývací pokoj s elegantní sedací soupravou, na které si odpočinou hosté i celá rodina. Pohovky, křesla, židle, taburety a stoly jsou vyrobeny z odolného polyratanu a jsou opatřeny polstry a polštáři vhodnými pro venkovní prostředí, které bez úhony snesou i krátkou přeháňku. Promyšlený a elegantní design a pohodlné vybavení jsou zárukou útulného prostředí s charakterem luxusního salónu. Vaši hosté se zde budou cítit jako doma, ať už se staví odpoledne po práci na kafe, večer na sklenku vína nebo o víkendu na grilovací párty s velkou společností.

Co byste měli zvážit při nákupu ratanové sestavy

Vysoce kvalitní ratanové sedací soupravy jsou robustní a precizně zpracované. Na terase nepřekážejí a přece poskytují spoustu místa pro vás a vaši rodinu. Pokud máte častější návštěvy, měli byste svůj zahradní salonek rozšířit o další polyratanové židle a křesla – každý tak najde své místo k sezení. Náš tip: Posezení na venkovní ratanové sestavě je obzvláště příjemné, pokud jí vyhradíte pěkné místo s dostatkem prostoru kolem. Pokud na sestavu dopadají přímé sluneční paprsky, měli byste si pořídit také markýzu nebo slunečník.

Vyplétaný nábytek z pevného polyratanu

Na rozdíl od zahradního nábytku vyrobeného z přírodního ratanu, jsou sestavy vyrobené z polyratanu extrémně trvanlivé a odolné proti povětrnostním vlivům: déšť, sníh, mráz a silné UV paprsky nemohou umělý výplet jen tak poškodit. Venkovní pohovky a křesla se snadno čistí, nečistoty můžete snadno spláchnout zahradní hadicí. Ratanové sedací soupravy se svým vzhledem téměř neliší od svých předchůdců z přírodního proutí. Není divu, koneckonců jsou oba typy vyráběny ručně. Polyratan je šetrný k životnímu prostředí a je možno ho plně recyklovat.