Ruční nářadí

Sort by
Cena
Kategorie
Color
Material

Sady ručního nářadí pro domácnost

Každý občas potřebuje zatlouct hřebík, smontovat nábytek nebo utáhnout kapající kohoutek. Proto je nezbytné, abyste doma měli kufřík s kladivem, klíči, kleštěmi a dalším nářadím pro první pomoc při drobných domácích nehodách či naopak pro zkrášlení a vylepšení vašeho bytu. Nemusíte však mít plnou komoru nářadí u kterého občas zapomínáte k čemu vlastně slouží. U nás najdete přesně ty sady nářadí, které budete potřebovat.

Sada nářadí pro domácnosti s různými druhy kleští

Pro lepší úchop předmětů a snadnější manipulaci jistě oceníte ploché kleště se zdrsněnými úchopovými plochami. Tyto kleště se vám budou hodit také pro ohýbání. Kleště štípačky využijete na stříhání drátů a vytahování hřebíků. Další nezbytností jsou kombinované kleště, takzvané kombinačky, kterými můžete krátit kabely. Velkoryse vybavený kufřík s nástroji dále obsahuje pilu, skládací metr, klíč, vodováhu, fázovou zkoušečku a nejrůznější ploché a křížové šroubováky. V sadě samozřejmě nemůže chybět ani kobercový ulamovací nůž a tužka. Náš tip: Při koupi nářadí a nástrojů se vyplatí investovat do kvality. Vysoce kvalitní sada nářadí vám bude sloužit navždy.

Vyberte si sadu nářadí dle svých potřeb

Pouzdra na nářadí bývají vyrobena z kovu nebo plastu. Oba materiály mají své výhody: kov je odolnější, ale také těžší, plastové boxy jsou lehčí, ale také se dříve opotřebují a může dojít k poškození madla. Další jejich nevýhodou jsou použitá změkčovadla, která se po čase mohou začít uvolňovat. A samotné nářadí? Kladiva nebo šroubováky mívají rukojeti z kovu nebo plastu, vyberte si tedy materiál, který se vám lépe drží.